SUPpers, afvalprikkers en botenvaarders opgelet! Zet vrijdag 7 mei maar vast in je agenda want we gaan weer beginnen! Tijd: 19.00 tot 21.00 uur. Locatie: Dolhuys, Schotersingel 2, Haarlem.

Wil jij meehelpen onze stad, wateren en kades schoon te houden? Meld je dan aan voor SUPmission #01! Het mes snijdt aan twee kanten: je bent lekker in beweging en je doet ook iets goeds voor jouw stad. Meld je hier aan dan ben je zeker van deelname aan onze belangrijke missie. We hebben een beperkt aantal plekken en de eerdere edities zaten binnen no time vol dus treuzel niet!

Kun je suppen maar heb je geen eigen SUP? Je kunt er via ons 1 huren op de start locatie. Kun je niet suppen of heb je geen zeebenen? Help dan mee vanaf de kant! Heb je een bootje en wil je vanaf het water meehelpen? Meld je in ALLE gevallen hier aan. Zo weten we hoeveel mensen er komen en kunnen we ons houden aan de veiligheidsmaatregelen die er nodig zijn! Wij zorgen voor afvalprikstokken, kratjes om het afval in te verzamelen en een origineel SUPmission shirt. Na afloop wordt al het afval verzameld en naar een stortbak van Spaarnelanden NV gebracht.

Er zijn een paar afspraken nodig om alles veilig te laten verlopen:

  • Neem je eigen SUP mee of huur een SUP via ons. Je kent de regels die gelden op het water en handelt daar ook naar, het kan druk zijn!
  • Je houdt overal minimaal anderhalve meter afstand. Van elkaar op de kade waar we afspreken maar ook op het water.
  • We suppen met maximaal 30 suppers tegelijk, bij meer aanmeldingen zullen we meerdere groepen/tijdslots indelen.
  • Houd rekening met anderen en wees aardig voor elkaar (sowieso ūüėČ).
  • Het is absoluut verboden om in en om het riet langs het water naar plastic te vissen. Hier broeden namelijk vogels en anders gaan de nesten kapot.

Bij heel slecht weer wordt SUPmission #01 afgelast. We laten je dit tijdig weten.

HUP op je SUP & Clean UP!