Sinds onze allereerste SUPmission in 2020 hebben we een hele fijne samenwerking met Kiteflow, een middelgrote kite- en supschool uit Haarlem. Kiteflow zorgt bij elke SUPmission voor de sups en professionele instructeurs. Vanaf 2024 wordt onze samenwerking uitgebreid: je kunt nu ook via Kiteflow bijdragen aan een schonere stad. Lukt het je niet bij onze maandelijkse SUPmission te zijn? Boek dan een SUP clean UP bij Kiteflow! Ook heel leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, met je familie of een groep vrienden en vriendinnen.
 
Het doel en de missie van SUPmission en Kiteflow blijft natuurlijk hetzelfde: bewustwording creëren én afval uit het water vissen dat anders via het Spaarne in de Noordzee terecht komt. Hoe leuk is het om dat met elkaar, suppend door de prachtige Haarlemse grachten te doen? Je bent lekker sportief bezig en draagt daarbij bij aan een schonere stad. Het team van Kiteflow zorgt voor de materialen, uitleg en begeleiding. Nice to know: het nog bruikbare opgeviste plastic wordt verzameld voor MeltUp. Dit Haarlemse bedrijfje verwerkt het plastic en maakt er een bankje van voor aan het Spaarne.
 
Donatie aan The Great Bubble Barrier
Ook Kiteflow doneert net als wij aan The Great Bubble Barrier. Bij het boeken van elke SUP clean UP via Kiteflow gaat er 10% van de omzet naar het bellenscherm dat we met elkaar willen realiseren in het Spaarne. Zo sparen we samen met bijvoorbeeld NoMorePlastic voor een duurzaam afvalverwerkingssysteem in Haarlem.
 
Foto: SUPmission en Kiteflow zijn er klaar voor!  © FotoGenoten Sandra Reeb-Gruber