Inmiddels hebben we het 3de (!!!!) SUPmission seizoen afgesloten. Zoveel positieve energie van alle deelnemers, het voelt als een eer om steeds groepen enthousiastelingen te ontvangen en te begeleiden in onze missie! In totaal zijn er 350 (!!!!) mensen mee geweest en hebben we bijna 100 (!!!!) zakken uit de Haarlemse wateren gered en daarmee ook uit onze Noordzee. En last but not least hebben wij en jullie weer heel veel bewustwording gegenereerd. En dit allemaal SUPpend door de mooiste stad van Nederland (en omstreken) met een grote glimlach op ons gezicht en op dat van vele Haarlemmers die ons bezig hebben gezien! We hebben mooie groepen te gast gehad: De Kinderuniversiteit Haarlem, het NOVA-college, Jong Haarlem, Kunstnest, Uiltje Brewing, Elsevier, Sancta Maria, Container Centralen.

Tijdens de maandelijkse SUPmissions hebben we de meest passievolle sprekers mogen ontvangen zoals Paul Waye, een echte VIP (Very Important Plogger), Alex van Eck van Enjoycleaningup, Steef de Ruijter van NATUURlijk met Steef, Bernou Boven van de Plastic Soup Foundation, Eelco onze stoere echte eigen Haarlemse afvalbootvaarder voor Spaarnelanden nv. Deze laatste editie was groene held Constance Steenkamp (derde van linksboven op de foto) te gast. Ze vertelde vol vuur en onomwonden over haar The Great Bubble Barrier-missie en de Plastic Smart City werkzaamheden voor de gemeente Amsterdam. Verder waren ook wethouder Duurzaamheid Robbert Berkhout van de Gemeente Haarlem (rechtsboven op de foto) en co founder van The Great Bubble Barrier Anne Marieke (tweede van linksboven op de foto) aanwezig! Verder op de foto de kern van Stichting SUPmission Marleen Zwartkruis (linksboven, communicatie), Karen Blanken (tweede van rechtsboven, voorzitter bestuur, planning en organisatie), Koning Koos Broekhof (linksonder ,voormalig penningmeester en fanatiek afvalprikker) en Babs Lommerse (secretaris, rechtsonder en het groene geweten van de stichting) en Kasper Stokman (midden onder, weerman en technische zaken).

We hebben een heel seizoen mogen samen werken/shinen met onze harde kern SUPmissionaires, Sander van Weert van De Pinguïn & Floor Blankespoor van Kiteflow die allemaal een warm hart hebben voor onze gezamenlijke missie: een groen mooi Haarlem. Verder veel dank aan al onze vrijwilligers, sponsoren, fans, partners en ondersteuners. We nemen een korte break maar zitten deze winter natuurlijk niet stil. Houd onze socials in de gaten voor leuke activiteiten en haak aan! We kunnen dit alleen maar met elkaar #hupopjesupencleanup #SpreadtheMISSION #nomorewaste #stoptheplasticsoup #Haarlem
Afsluiting seizoen 2022

Afsluiting seizoen 2022

📸 FotoGenoten Sandra Reeb-Gruber 💚🌊💚