EEN SCHONE STAD IS EEN MISSION POSSIBLE!

Karen, Kasper, Babs en Marleen hebben allemaal een verschillende achtergrond en expertise maar hebben in ieder geval een paar dingen gemeen: ze hebben een groen hart, liefde voor hun stad, zetten woorden om in daden én zijn initiatienemers van SUPmission.

Karen en Kasper zijn fanatieke SUPpers en gaan bijna dagelijks het water op. Tijdens het SUPpen valt het ze elke keer op hoeveel afval er in de Haarlemse grachten en plassen en op de kades ligt en zijn ze begonnen met verzamelen van het afval dat ze onderweg tegen kwamen.

Om de groeiende berg afval aan te pakken hebben Karen, Kasper, Babs en Marleen de koppen bij elkaar gestoken en SUPmission opgericht. En omdat je samen meer bereikt dan alleen hebben de initiatiefnemers een event bedacht waarin Haarlemmers worden opgeroepen mee te helpen hun stad schoon te maken én schoon te houden. Vanaf het water, maar wie geen zeebenen of SUP heeft kan natuurlijk helpen vanaf de kant! Inmiddels zijn er al meerdere zeer succesvolle SUPmissions georganiseerd. Heel veel Haarlemmers willen meehelpen en hebben inmiddels al kilo’s afval in Haarlem opgeruimd!

SUPmission is een initiatief van Babs Lommerse, Karen Blanken, Kasper Stokman en Marleen Zwartkruis.

SPONSORS & PARTNERS

GA OOK OP SUPMISSION!

Ga mee op SUPmission, help het water en de kades schoon te houden en draag bij aan een schonere stad! We vragen per SUPmission € 5,- voor deelname. Hiervan bekostigen we onze materialen en reserveren we een donatiebedrag voor het goede doel dat we de komende tijd gaan ondersteunen: The Great Bubble Barrier

Ga op SoloSUPmission of meld je aan bij een van onze georganiseerde SUPmissions. Houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor de komende SUPmissions van dit seizoen!

Tijdens de georganiseerde SUPmissions zorgen we voor de benodigde materialen en houden we ons aan de veiligheids­maatregelen die er in deze tijd nodig zijn. Wij voeren vervolgens het tijdens de SUPmission verzamelde afval af.

Wil jij graag op SUPmission?