OP SUPMISSION MET KITEFLOW

We zijn een mooie samenwerking aangegaan met de Haarlemse SUP- en Kiteschool Kiteflow. Deze ervaren SUP-school levert de boards voor onze maandelijkse SUPmissions maar biedt ook verschillende arrangementen aan voor wie zelf op SUPmission wil gaan. Met je vrienden, klas of bedrijf, het kan allemaal. Met z’n 10-en of met z’n 30-en, er is heel veel mogelijk. Zo heb je een gezellig en leerzaam dagje uit én help je mee de Haarlemse wateren een beetje schoner te maken.

Meer informatie over de verschillende arrangementen vind je bij onze partner Kiteflow. Een SUPmission boeken via Kiteflow kan hier.

SPONSORS & PARTNERS

GA OOK OP SUPMISSION!

Ga mee op SUPmission, help het water en de kades schoon te houden en draag bij aan een schonere stad! We vragen per SUPmission € 5,- voor deelname. Hiervan bekostigen we onze materialen en reserveren we een donatiebedrag voor het goede doel dat we de komende tijd gaan ondersteunen: The Great Bubble Barrier

Ga op SoloSUPmission of meld je aan bij een van onze georganiseerde SUPmissions. Houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor de komende SUPmissions van dit seizoen!

Tijdens de georganiseerde SUPmissions zorgen we voor de benodigde materialen en houden we ons aan de veiligheids­maatregelen die er in deze tijd nodig zijn. Wij voeren vervolgens het tijdens de SUPmission verzamelde afval af.

Wil jij graag op SUPmission?